Απόλαυση

Τέτοια ξεφτίλα, τέτοιο φτύσιμο από τα αστικά ΜΜΕ, που μέχρι τώρα όλο καλά λόγια είχαν να πουν για την ΔΗΜΑΡ, την «υπεύθυνη αριστερά» όπως έγραφαν κατά κόρο ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του δεν το περίμενε ο Φ. Κυβέλης. Αφού τώρα πια εξασφάλισαν ότι έγινε το άλλοθι σε μια μνηνονική κυβέρνηση  του ρίχνουν χλαπάτσες και ούτε λίγο ούτε πολύ τον χαρακτηρίζουν κερδοσκόπο και τον παραλληλίζουν στα ίσια με τον Καρατζαφύρερ όπως κάνει το «Βήμα της Κυριακής», από όπου είναι και το σκίτσο που παραθέτουμε.

Η φυλλάδα που μέχρι χτες έκανε ύμνους για τον «συγκροτημένο και υπεύθυνο λόγο» του Φ. Κουβέλη σήμερα αφού ο ηγέτης της ΔΗΜΑΡ  έγινε το επίσημο δεκανίκι της μνηνονικής  συγκυβέρνησης τον παρουσιάζει πρωτοσέλιδα σαν ένα τυχάρπαστο πολιτικάντη –κακέκτυπο Καρατζαφέρη- γράφοντας: «Το φιλόδοξο σχέδιο του προέδρου της ΔΗΜΑΡ. Το έχουν αντιληφθεί ουκ ολίγοι συνομιλητές του. Για να ευοδωθεί ίσως χρειαστεί να διαλύσει το κόμμα του )όπως δηλαδή ακριβώς έκανε και ο κύριος Κωστής Στεφανόπουλος με τη ΔΗΑΝΑ πριν αναλάβει πρόεδρος της Δημοκρατίας)».   

Απόλαυση. 

Ασχετο: Οι Γερμανοί όταν υποχωρούσαν απ’ την Ελλάδα το 1944 τους έλληνες προδότες που μέχρι τότε συνεργαζόταν με τις δυνάμεις κατοχής τους εκτελούσαν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.