Ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση στα κεντρικά γραφεία της Microsoft

Με μια μακροσκελέστατη προκήρυξη που δημοσιεύεται στο indymedia η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Αποκλίνουσες συμπεριφορές για τη διάδοση του επαναστατικού τερορισμού -Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο» αναλαμβάνει την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στα κεντρικά γραφεία της Microsoft , που έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης. 

Σύμφωνα με την προκήρυξη οι συμμετέχοντες στην οργάνωση ανήκουν στον αναρχικό χώρο: «Για εμάς η ΑΝΑΡΧΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ. Δεν αρχίζει τη στιγμή που τελειώνει η μισθωτή εργασία ή το φοιτητικό πρόγραμμα ΟΥΤΕ τελειώνει την ώρα κάποιας πορείας, αφισοκόλλησης ή ακόμη και επιθετικής ενέργειας όπου “το έργο επιτελέστηκε”».

«Το χτύπημα οργανώθηκε ως επείγουσα δράση αλληλεγγύης στην αντάρτισσα Όλγα Οικονομίδου. Η Όλγα τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε η επίθεση στη Microsoft συμπλήρωνε 54 μέρες στην απομόνωση εξαιτίας της αμετανόητης άρνησής της να δεχτεί τον εξευτελιστικό σωματικό έλεγχο», αναφέρουν σε άλλο σημείο της προκήρυξης τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.