Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα.


"Μεγαλώνει η κρίση στην ΔΗΜΑΡ. Ύστερα από την παραίτηση του Δ. Χατζησωκράτη από τη θέση του υπεύθυνου οικονομικής πολιτικής της, άλλο ένα κορυφαίο στέλεχος διαχώρισε τη θέση του. Πρόκειται για τον Στέφανο Μπαγιώργο ο οποίος όχι απλά παραιτήθηκε από μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής αλλά αποχώρησε και από το... κόμμα!
Ο κ. Μπαγιώργος διαφώνησε με τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στην τρικομματική κυβέρνηση. Ήταν μάλιστα ένα από τα τέσσερα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής (Σ. Μπαγιώργος, Β. Ζορκάδης, Χ. Σταυρόπουλος και Α. Νεφελούδης) που στην πρόσφατη συνεδρίασή της παρουσίασαν κείμενο στο οποίο τάσσονταν κατά της συμμετοχής στην κυβέρνηση, της μη στήριξής της αλλά και υπέρ μιας προγραμματικής αντιπολίτευσης. 
 
Φώτη μ’ στο είπα. Μνημόνιο και Αριστερά δεν πάνε μαζί. Όταν «Αριστερός» λέει ναι στο Μνημόνιο και πιστεύει ότι θα παραμείνει Αριστερός, είναι σαν να μου λέει κάποιος ότι θα βουτήξει σε βόθρο και θα παραμείνει καθαρός. Φωτάκι, θα βρωμάει. Αλλά, πολλά τα λεφτά Φώτη, σε καταλαβαίνω. Έλα όμως που σε πήραν πρέφα οι πρώην δικοί σου. Βλέπεις, η μπόχα του Μνημονίου δεν αντέχεται.
Αλλά ρε ψηφοφόρε της ΔΗΜΑΡ τι πήγες κι έκανες; Εμπιστευτικές τον Κουβέλη; Δεν εμπιστευόσουν καλύτερα μια απασφαλισμένη χειροβομβίδα; Μικρότερη ζημιά θα πάθαινες. Τώρα που θα σε λένε οι δεξιοί που χρεοκόπησαν τη χώρα συγκυβέρνηση και σύμμαχο σ’ αρέσει; «Μαζί κυβερνήσαμε».
Φώτη, χέρι, χέρι με το Σαμαρά και το Μπενύτο. Καλά έκανε η ΝΔ και έβαλε σκόρδα στις ΝΟΔΕ. Εσύ Φώτη μ’ να βάλεις αγγούρια. Ο Βενιζέλος έχει το λάδι απ τα λαδώματα των πρώην υπουργών. Με το γιαούρτι που θα σας πετάξει ο κόσμος, θα κάνετε ένα τζατζίκι τρέλα.  
Κλέιστο το μαγαζί από τώρα. Θα γλυτώσεις το διασυρμό που έρχεται. 
Κατά τα άλλα είπαμε, πεινάμε, φτωχαίνουμε, υποφέρουμε αλλά… Ευρωπαϊκά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.