Στα χαρακώματα ο Άρης, οργιάζει η άθλια προπαγάνδα!

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν, πράγματι. Ο Πανθρακικός έχει «ξεχάσει» να βγάλει ανακοίνωση, η 30η αγωνιστική θα γίνει κανονικά την Κυριακή, ενώ θα υπάρχει ένα παιχνίδι στον αέρα και η πειθαρχική επιτροπή της λίγκας δεν έχει καλέσει ακόμη σε απολογία την ΑΕΚ γιοα τα αίσχη του ΟΑΚΑ.
Όπως ακόμη δεν έχει κάνει παρέμβαση ο καλός εισαγγελέας Αθηνών για τα επεισόδια του αγώνα ΑΕΚ-Πανθρακικός. Τι περιμένει; Τι άλλο περιμένει να διαβάσει και να δει σε φωτογραφίες για να παρέμβει;

Στα χαρακώματα ο Άρης, οργιάζει η άθλια προπαγάνδα!

«Μπορεί να είμαστε στην Ελλάδα… Μπορεί να γίνονται μαγικά και να κουκουλώνονται χίλια, μύρια όσα… Όμως στο ΟΑΚΑ υπήρξαν εκτεταμένα επεισόδια, βιαιοπραγίες, καταστροφές…
Και το κυριότερο οριστική ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ. Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε στο παιχνίδι ΑΕΚ-Πανθρακικός. Κανείς υγιής φίλαθλος δεν χάρηκε. Και πώς να χαρεί με τέτοια επεισόδια. Όμως πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη. Και αυτή αναφέρει ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς η ΑΕΚ πρέπει να τιμωρηθεί με μηδενισμό, αφαίρεση βαθμών, τιμωρία της έδρας. Γιατί πολύ απλά δεκάδες κάφροι έκαψαν τα πάντα».
Αυτό αναφέραμε σε σχόλιο μας το πρωί της Δευτέρας, σημειώνοντας επίσης:
«Γιατί πολύ απλά πέρσι για ένα μπουκάλι που πέταξε ένας και μεμονωμένος αρχιβλάκας στο Κλεάνθης Βικελίδης μπήκε ταφόπλακα στον Άρη.Με τον ίδιο μάλιστα διαιτητή, τον Τριτσώνη.
Ή μήπως, όταν πριν μερικά χρόνια, ο Άρης καταδικάστηκε σε υποβιβασμό γιατί μερικοί ανεγκέφαλοι μπήκαν και διέκοψαν τον αγώνα με τον Ηρακλή, ήταν κάτι διαφορετικό με αυτό που έγινε χθες; Εκτός κι αν η ΑΕΚ δεν πρέπει να υποβιβάζεται, οπότε ας το βάλουν στην προκήρυξη του πρωταθλήματος. Να το ξέρουν οι ομάδες, να το ξέρουμε κι εμείς.
Για όσους… βρυκόλακες προσπάθησαν να συσχετίσουν τα όργια που έγιναν χθες, με την διακοπή του αγώνα, το ξύλο που έφαγαν οι παίκτες της ΑΕΚ και τις καταστροφές που έγιναν με τη διακοπή ενός αγώνα που ολοκληρώθηκε κανονικά και ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ, όπως αυτός ανάμεσα σε Βέροια και Άρη, φυσικά η απάντηση αναμένεται να δοθεί από την ελληνική αθλητική δικαιοσύνη. Εκτός αν κι αυτή θάφτηκε στα δακρυγόνα και τους προπηλακισμούς του ΟΑΚΑ.
Yπήρξε εντέχνως προσπάθεια να τσουβαλιαστούν τα όσα δεν έγιναν στη Βέροια, με τα εγκλήματα που έγιναν στο ΟΑΚΑ. Από τους ίδιους που είδαν τον Κατίδη να χαιρετάει με… αρχαιοελληνικό στιλ μετά το γκολ επί της Βέροιας ή που διέγνωσαν ότι ο Σαλπιγγίδης δεν μούντζωσε, αλλά εκφράστηκε το… παιδί, κάνοντας ασκήσεις με τα δάχτυλά του, ως άλλος… πολυδάχτυλος απόγονος κι αυτός του περήφανου Ελληνισμού! Σα δεν ντρέπεστε όλοι σας…».
Μέσα σε λίγες ώρες έχει ξεσπάσει ένα όργιο άθλιας προπαγάνδας, από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μέσα ενημέρωσης κ.α. ενώ οι φωτογραφίες με ανοιγμένα κεφάλια και τις καταστροφές έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου. Ο Άρης οφείλει να παραμείνει στα χαρακώματα. Ο κόσμος του, οι διοικήσεις της ΠΑΕ και της ΚΜΑ πρέπει να είναι σε εγρήγορση! Ο «πόλεμος», δυστυχώς δεν έχει τελειώσει!
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.