Ανατριχιαστικό, προκλητικό, κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου κατηγορητήριο στους αγωνιστές κατοίκους της Ιερισσού. Τους παρουσιάζουν ως επίδοξους κατά συρροήν δολοφόνους!!!!



Είναι αδίσταχτη, χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό η τρικομματική κυβερνητική χούντα προκειμένου να υποτάξει κάθε φωνή αντίστασης στην βάρβαρη, δολοφονική πολιτική της. Μετά τα γκλοπ των κουκουλοφόρων αστυνομικών τώρα «επιστρατεύουν» και το αστικό νομικό τους οπλοστάσιο, που το θωράκισαν με νέα εγκεφαλικά κατασκευάσματα, ενάντια στους ηρωικούς κατοίκους της Ιερισσού που αγωνίζονται για τα αυτονόητα. Το δικαίωμα τους δηλαδή στην ζωή, που το θέτουν σε κίνδυνο Καναδοί καπιταλιστές και Μπόμπολας, προκειμένου να γεμίσουν τα ήδη παραφουσκωμένα θησαυροφυλάκια τους.

Κι ενώ οι κάτοικοι της Ιερισσού είναι ελεύθεροι-πολιορκημένοι από τα ΜΑΤ αντιμετωπίζοντας παράλληλα την απίστευτη χυδαιότητα των «ενσωματωμένων» σε κυβέρνηση και εταιρεία δημοσιοκάφρων, το κίνημα συμπαράστασης στους διωκόμενους κατοίκους της Ιερισσού καθημερινά διογκώνεται.

«ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ», είναι η λέξη που επικρατεί σ’ όλους τους κατοίκους της περιοχής. Οποιες και να είναι οι μεθοδεύσεις κυβέρνησης-εταιρείας, το γαλατικό χωριό που καταδιώκει εμμονικά ο Δένδιας και οι κρατικοί μηχανισμοί, αντιστέκεται.

Το τρομοκρατικό μήνυμα που θέλει να περάσει το κράτος δεν βρίσκει αποδέκτες. Μετά το τρομο-σόου που κατέληξε σε δυο συλλήψεις, είχαμε και την «ανεξάρτητη-αδέσμευτη» δικαιοσύνη τους να συστρατευτεί στο «μαύρο μέτωπο» φτάνοντας στο σημείο να διώκει σαν επίδοξους κατά συρροήν δολοφόνους, τους αγωνιστές, κατοίκους της περιοχής δύο απ’ τους οποίους απολογούνται την Κυριακή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.