Επειδή δεν είναι πάντα έτσι όσα ακούγονται ....



«Η κατάσταση δεν θα μπορούσε να είναι πιο ελπιδοφόρα. Η αποφασιστικότητα της ελληνικής κυβέρνησης είναι αναμφίβολη».

Χορστ Ράιχενμπαχ
Επικεφαλής της Task Force

«Η ελληνική κυβέρνηση είναι αφοσιωμένη στην τήρηση του προγράμματος και το έχει εφαρμόσει, με τρόπο που περιμέναμε. Η εφαρμογή του είναι καλή και αυτή τη φορά το ποτήρι είναι κάτι παραπάνω από μισογεμάτο».

Πωλ Τόμσεν
Εκπρόσωπος ΔΝΤ στην Τρόικα.

Δεν λένε ψέματα οι εκπρόσωποι του αεριτζίδικου κερδοσκοπικού κεφαλαίου. Δεν έχουν λόγο να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους για τις επιδόσεις της άθλιας τρικομματικής συγκυβέρνησης, μόνο που για ευνόητους λόγους παραλείπουν κάποιες εκφράσεις στις δηλώσεις τους.

Η ολοκληρωμένες αναφορές τους θα έπρεπε να είναι:  «Η κατάσταση δεν θα μπορούσε να είναι πιο ελπιδοφόρα, για ξένους και έλληνες κερδοσκόπους καπιταλιστές, που θα αγοράσουν "μπιτ παρά" όλη την κρατική περιουσία και θα αποκτήσουν εργατικό δυναμικό με ανύπαρκτα εργατικά δικαιώματα και μισθούς πείνας. Η αποφασιστικότητα της ελληνικής κυβέρνησης είναι αναμφίβολη να εξαθλιώσει τον ελληνικό λαό και να δώσει γη και υδωρ στους πλουτοκράτες».

«Η ελληνική κυβέρνηση είναι αφοσιωμένη στην τήρηση του προγράμματος, που εξυπηρετεί απόλυτα τα συμφέροντα μιας δράκας ελλήνων και ξένων καπιταλιστών  και το έχει εφαρμόσει, με τρόπο που περιμέναμε, αφού τόσο υπάκουα, στις εντολές μας, ανθρωπάκια, που παριστάνουν τους κυβερνώντας, σπάνια έχουμε συναντήσει. Η εφαρμογή του προγράμματος  είναι καλή  και αυτή την φορά το ποτήρι είναι κάτι παραπάνω από μισογεμάτο, με αίμα και ιδρώτα του ελληνικού λαού, προσφορά της ελληνικής κυβέρνησης στο πάρτι των καπιταΛΗΣΤΩΝ που έχουν πέσει να κατασπαράξουν λαό και χώρα»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.