Ολο το σχέδιο για "την ηθική και φυσική εξόντωση" του Κ. Βαξεβάνη



Είναι συγκλονιστικά τα όσα γράφει ο Κώστας Βαξεβάνης στο χθεσινό περιοδικό του. Το ίδιο εντυπωσιακό είναι ότι αυτές τις καταγγελίες του τις έφαγε το σκοτάδι από όλα τα αστικά ΜΜΕ. Είναι δυνατόν να κατονομάζει –έστω αναφέροντας τα αρχικά τους- μια ομάδα από «ΚΥΠατζήδες, πλαστογράφους, κυβερνητικούς συμβούλους» οι οποίοι «οργάνωσαν την ηθική και φυσική εξόντωση» του εκδότη του Hot Doc και να μην κουνιέται φύλλο;

Ο ίδιος εκτιμάει ότι μαζί με την δημοσιογραφική του ομάδα έχουν γίνει «επικίνδυνοι για το σύστημα» και επειδή πιστεύει ότι «οι επιθέσεις και οι προβοκάτσιες» σε βάρος τους, θα συνεχιστούν δημοσιεύει μια πραγματικά απίστευτη ιστορία για το πώς βρέθηκε στο στόχαστρο ενός «παρακράτους που ποτίζεται από κυβερνητικό χρήμα και απλώνει τις ρίζες του στην κοπριά του μιντιακού συστήματος».

Ολη η ιστορία ξεκίνησε όταν «κάποια άγνωστη γυναίκα έφτασε στα γραφεία του Hot Doc, υποστηρίζοντας πως ανήκει σε ομάδα που είχε πάρει εντολή να με δολοφονήσει, χρησιμοποιώντας εκτελεστές από τα Σκόπια», ισχυρίζεται ο Κ. Βαξεβάνης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.