ΑΝΕΛ: Να σταματήσει την ειρωνεία ο Παπούλιας

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έβαλε ταφόπλακα με τα ίδια του τα χέρια στην Δημόσια Τηλεόραση βάζοντας την υπογραφή του στην ΠΝΔ, σημειώνει ο κ. Καπερνάρος
Σκληρή κριτική κατά του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, άσκησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος, με αφορμή το ξαφνικό λουκέτο της ΕΡΤ.   «Πριν από μερικές ημέρες κύκλοι της Προεδρίας της Δημοκρατίας διέρρεαν στα ΜΜΕ ότι ο κ. Παπούλιας ήταν κατά του λουκέτου της ΕΡΤ. Η μοναδική διαρροή που ξέχασε να κάνει η προεδρία ήταν ότι ο κ. Παπούλιας έβαλε ταφόπλακα με τα ίδια του τα χέρια στην Δημόσια Τηλεόραση βάζοντας την υπογραφή του στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που εμπνεύστηκε, όχι η τρόικα, αλλά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και η ξένων συμφερόντων κυβέρνησή του», σημειώνει ο κ. Καπερνάρος.   «Έστω και εκ της αδρανοποιημένης θέσης του, ο κ. Παπούλιας, ας σταματήσει να ενοχλεί τους ‘Έλληνες πολίτες με την ειρωνεία του», προσθέτει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.