Αλήθεια οι ΠΑΣΟΚΟΙ έχουν την αίσθηση ότι ο κόσμος έχει μνήμη ραδικιού;



Μπορεί ο Σαμαράς, μοιράζοντας υπουργεία και θέσεις στον κρατικό μηχανισμό σε ΠΑΣόκους να θέλησε να δώσει «φιλί ζωής», στο κόμμα της Ιπποκράτους -προφανώς σκεπτόμενος ότι θα σταματήσει την φυλλορροεί της εκλογικής του βάσης προς τον Σύριζα- αλλά η προσπάθεια του δεν φαίνεται να έχει κανένα αντίκρισμα.

Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα που βυθίζεται και συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις κάποιοι προσπαθούν να διασώσουν την πολιτική ύπαρξη τους με κάθε τρόπο. Μετά, λοιπόν την «Αριστερή Πρωτοβουλία» του Γ. Παναγιωτακόπουλου που αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ, ανακαλύπτοντας ξαφνικά ότι αυτό   «μετατοπίζεται οριστικά και με βίαιο τρόπο στη νεοσυντηρητική πλευρά του πολιτικού χάρτη»  έρχεται τώρα ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Σωκράτης Ξυνίδης να ανακαλύψει την .. πυρίτιδα.

Γράφει, λοιπόν, ο ΠΑΣΟΚος στον ιστότοπο του «Δηλαδή τι νομίζετε. Ότι επειδή οι εγχώριοι κάνουν τους χαζούς και ότι δεν καταλαβαίνουν, οι ξένοι τρώνε κουτόχορτο; Το ίδιο ξοφλημένο τραπεζικό κατεστημένο, το ίδιο μεταπρατικό, δήθεν επιχειρηματικό, κατεστημένο και το ίδιο πτωχευμένο πολιτικό κατεστημένο επαναδομούνται by "SAMARAS & BENIZELOS RESTRUCTURING". Κρίμα το ξύλο που φάγαμε. Σε λίγο θα καταντήσουμε η τρόικα να είναι η μόνη ελπίδα της χώρας».

Αλήθεια οι ΠΑΣΟΚΟΙ έχουν την αίσθηση ότι ο κόσμος έχει μνήμη ραδικιού;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.