Οι δημοσκοπήσεις γκρεμίζουν την κυβέρνηση Σαμαρά!


Σε οδυνηρή ήττα – τουλάχιστον δημοσκοπικά – φαίνεται πως εξελίσσεται η υπόθεση της ΕΡΤ για την κυβέρνηση Σαμαρά. Στο Μαξίμου δεν έκρυβαν την έκπληξή τους από την αντίδραση του κόσμου στο θέμα της δημόσιας τηλεόρασης, καθώς όλοι στο επιτελείο του Α. Σαμαρά πίστευαν πως η πλειοψηφία των πολιτών θα ήταν στη λογική «καλά τους έκανε».
Οι πληροφορίες από δημοσκοπικές εταιρείες που φτάνουν στο κυβερνητικό επιτελείο δείχνουν καταβαράθρωση των ποσοστών της ΝΔ, ενώ η πλειοψηφία των ερωτηθέντων χαρακτηρίζει «λάθος» το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Πολιτικοί αναλυτές κάνουν λόγο για πλήρη ανατροπή σκηνικού στις δημοσκοπήσεις και στο Μαξίμου έχει σημάνει συναγερμός. Συνεργάτες του Α. Σαμαρά που έχουν λάβει στα χέρια τους τις δημοσκοπήσεις, εισηγούνται στον ίδιο αλλαγή πλεύσης στο θέμα της Δημόσιας τηλεόρασης. Εντούτοις ο πρωθυπουργός εμφανίζεται ανυποχώρητος και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.