Γιατί εγκατέλειψε η ΔΗΜΑΡ ξαφνικά το πλοίο;


Σύμφωνα με πληροφορίες, τελευταία έφτασαν στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ δημοσκοπήσεις που έδειχναν σημαντική διαρροή  ψηφοφόρων της ΔΗΜΑΡ ειδικά προς τα αριστερά, με ορατό πλέον κίνδυνο να βρεθεί το κόμμα κοντά στα όρια εισόδου στη Βουλή.  
Ταυτόχρονα έρχονται πολύ δυσκολότερα...μέτρα και απολύσεις στο Δημόσιο, προκειμένου να καλυφθούν οι νέες δημοσιονομικές τρύπες που δημιουργήθηκαν. Εκτιμήθηκε λοιπόν από τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ ότι το κόμμα δεν θα μπορούσε να αντέξει αν στήριζε αυτά τα νέα μέτρα. Το βέβαιο αποτέλεσμα θα ήταν να διαγραφεί οριστικά τόσο το κόμμα όσο και ο Κουβέλης από τον πολιτικό χάρτη. Έτσι αποφασίστηκε ξαφνικά να πηδήξουν από το κυβερνητικό πλοίο καταμεσής του πελάγου με περισσότερες πιθανότητες πολιτικής επιβίωσης από την παραμονή πάνω σ’ αυτό.
Από την άλλη μεριά, αυτή τη στιγμή στην κυβέρνηση είναι τα δύο κόμματα που από το 1974 μέχρι τώρα μας οδήγησαν στο σημερινό κατάντημα. Είναι τα δύο κόμματα που αποτελούν την καρδιά του πολιτικού συστήματος και τα οποία επιδιώκουν να αλλάξουν όλα τα άλλα γύρω τους, εκτός από τα ίδια. Δυστυχώς για μας, το αποτέλεσμα είναι εξασφαλισμένο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.