Μακάρι να ίσχυε η ρήση "Ενα γέλιο θα σας θάψει"



Φωτιά έχουν πάρει όλες οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης σατιρίζοντας τον κυβερνητικό ανασχηματισμό. Εμνευσμένες φωτογραφίες, βίντεο και ποστ με πρωταγωνιστές τον Αδωνη και δευτερευόντως τον Κυριάκο Μητσοτάκη αντιμετωπίζουν καυστικά και με ατάκες … Δελφιναρίου το νέο εκλογικό σχήματα. Μακάρι να ίσχυε το «ένα γέλιο θα σας θάψει»…..
(Σημειολογικά να προσθέσουμε ότι λίγες ώρες πριν ανακοινώσει η κυβέρνηση τον ανασχηματισμό έδωσε εντολή σε συνεργεία να τοποθετήσουν μόνιμα σιδερένια κιγκλιδώματα   στις δύο ράμπες μπροστά από τη Βουλή, και ότι μόλις ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός είχαμε την παραίτηση της Σ. Βούλτεψη που δεν αποδέχτηκε τον ρόλο της υφισταμένης του Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας).

  «Το νέο υπουργικό συμβούλιο είναι κομμένο και ραμμένο στα μνημονιακά μέτρα και αντίστοιχο των σχεδίων της κυβέρνησης για κλιμάκωση της πολιτικής λεηλασίας των εισοδημάτων και ξεπουλήματος των δημόσιων αγαθών» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το ΚΚΕ εκτιμάει ότι υπήρξε «αλλαγή προσώπων όχι πολιτικής με τον κυβερνητικό ανασχηματισμό που έγινε σήμερα με βασικό στόχο να προωθηθούν οι αναδιαρθρώσεις που έχει ανάγκη το κεφάλαιο για να ξεπεράσει την κρίση».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.