Άνεργος μεν αλλά με offshore εταιρείες δε ο βουλευτής της Χ.Α Γ. Λαγός

Ελεγκτές του ΣΔΟΕ, εντόπισαν δύο offshore εταιρείες που φαίνονται να ανήκουν στην ιδιοκτησία στελέχους της Χρυσής Αυγής, το οποίο σχετίζεται με τα οικονομικά του κόμματος.
Στο μεταξύ, ένας λογαριασμός με 150.000 ευρώ εμφανίζεται να ανήκει στον προφυλακισμένο βουλευτή Γιάννη Λαγό, ο οποίος πάρα ταύτα δήλωνε άνεργος, σύμφωνα με το «Βήμα». Υπενθυμίζεται ότι στο πρόσφατο πόθεν έσχες δήλωνε ως μοναδικά περιουσιακά στοιχεία ένα ακίνητο των 50 τ.μ. και καταθέσεις ύψους 7 ευρώ. Το περιβάλλον του Γιάννη Λαγού τοποθετείται επί του θέματος λέγοντας πως το ποσό αυτό των 150.000 ευρώ προέρχονται από κληρονομιά που έλαβε το 2005.
Η έρευνα του ΣΔΟΕ συνεχίζεται από το περασμένο φθινόπωρο, οπότε και δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας.
Οι offshore εταιρείες φαίνεται να ανήκουν σε πρώην ασφαλιστή που συμμετέχει ενεργά στη διαχείριση του ταμείου του κόμματος. Οι εν λόγω υπεράκτιες εταιρείες εμφανίζονται να έχουν συσταθεί πριν ο ασφαλιστής εμπλακεί στη δράση της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα το 2004.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.