ΠΕΜΠΤΗ 26/10 στις 21.30 το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας


Γειά χαρά σε όλους και όλες !

Το Σινεφίλμ Χαλκίδας, η ομάδα πολιτών που διοργανώνει τις κινηματογραφικές προβολές στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας, μπαίνει αισίως στον 9ο χρόνο λειτουργίας της. 
Όλοι εμείς, που απαρτίζουμε το Σινεφίλμ, θεωρούμε ότι οι προβολές της Πέμπτης αποτελούν μία εναλλακτική πρόταση ψυχαγωγίας και πολιτισμού για τους κατοίκους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Σε αντίθεση με τα υποπροϊόντα που μας πλασάρουν τα βράδια (και όχι μόνο) τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, εμείς αποφασίζουμε να κλείσουμε τις τηλεοράσεις και να δούμε καλό κινηματογράφο. 
H συμμετοχή σας στην παρέα μας θα αποτελέσει για εμάς το μεγαλύτερο κίνητρο για να συνεχίσουμε αυτό το όμορφο εγχείρημα.
Η πρεμιέρα μας, για αυτή τη σεζόν, είναι αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά που κράτησαν ζωντανό το Σινεφίλμ όλα αυτά τα χρόνια.
Για την πρώτη μας προβολή επιλέξαμε για φέτος το αριστούργημα του Ρίντλεϊ Σκοτ Blade Runner (1982). Μία ταινία που συνδυάζει την επιστημονική φαντασία με το φιλμ νουάρ τόσο σε περιεχόμενο όσο και σε στιλιζάρισμα, με τη σκηνοθεσία να ακολουθεί ένα ασυνήθιστο αφηγηματικό μονοπάτι που αποφεύγει τον καταιγισμό δράσης και αναπτύσσει το δικό του βραδυφλεγή ρυθμό.

BLADE RUNNER (1982)


 Σκηνοθεσία | Ridley Scott
 Σενάριο | Hampton FancherDavid Webb Peoples (Βασισμένο στο βιβλίο του Philip KDick)
 Μουσική | Βαγγέλης Παπαθανασίου
 Φωτογραφία | Jordan Cronenweth
 Χώρα U.S.A/ Hong Kong/ U.K
 Cast | Harrison Ford, Rutger Hauer, Sean Young, Edward James Olmos, M. Emmet Walsh, Daryl Hannah, William Sanderson
 Διάρκεια | 1h 57min


Αυτή την Πέμπτη 26/10 στις 21.30
Σας περιμένουμε στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.