Αθλητικά





Νικηφόρα άρχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Χαλκίδα η οποία επικράτησε, με 2-1 του Παναργειακού στην έδρα του, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ΄Εθνικής

Το συγκρότημα του Αντώνη Αυλωνίτη ήταν καλύτερο από τους «λύκους», και στο 29΄ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε κεφαλιά του Καραμπά.
Στο 40΄ κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, αυτ'ή την φορά με πλασέ του Πολίτη αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Παναργειακός ανέβασε την απόδοση του, και στην πρώτη του καλή φάση, κατάφερε να σκοράρει. Στο 52΄ η σέντρα του Πέσιτς σταμάτησε στο χέρι του Καραμπά, με τον διαιτητή να υποδεικνύει την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει, ο ίδιος ο Πέσιτς που ευστόχησε μειώνοντας σε 1-2.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Δουβίκας): Τσέλιος, Ιβανσιτς (46' Παναγιώτου), Κολλαράς, Μεζίνι (76' Παιδάκης), Καλλιβώκας, Πούτσης (80' Φασούλης), Παπουτσής, Καλύβας, Στάβριτς (46' Πέσιτς), Καλογέρης, Ντούκιτς.
ΧΑΛΚΙΔΑ (Αντώνης Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Στεργιανός, Θωμάς, Ντελέκος (91' Παλιάτσιος), Ταυταρίδης (88' Γεωργίου), Πολίτης, Χαρτσιάς, Κονσταντίνοφ (68' Εμέκα), Μπλάνκο (82' Ανέστης)



 Πραγματοποιώντας πολύ ωραία εμφάνιση η ομάδα του Ταμυναϊκού κέρδισε την ομάδα της Ραφήνας με σκορ 3-0. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και προηγήθηκαν στο 16′ με τον Κώτση. Ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 2-0 στο 25′.Το τελικό 3-0  στο 53′ ο Ραμπαβίλας


7ος όμιλος
Αήττητος Σπάτων-Διαγόρας Αγίας Παρασκευής 3-0
Πανθηραϊκός-Ερμής Κιβερίου 0-0
Παναργειακός-Χαλκίδα 1-2
Αιολικός-Ένωση Ερμιονίδας 0-1
Ταμυναϊκός-Τριγλία Ραφήνας 3-0 

Βαθμολογία
1.Ταμυναϊκός 3
2.Αήττητος Σπάτων 3
3.Χαλκίδα 3
4.Ένωση Ερμιονίδας 3
5.Πανθηραϊκός 1
6.Ερμής Κιβερίου 1
7.Τριγλία Ραφήνας 0
8.Διαγόρας Αγίας Παρασκευής 0
9.Παναργειακός 0
10.Θύελλα Ραφήνας 0
11.Αιολικός 0

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.