Ιδιωτικών στρατών και των οπαδικών συμμοριών το ανάγνωσμα...


Ο άγριος ξυλοδαρμός του οπαδού που «τόλμησε» να πάει στο «Καραϊσκάκης» φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι λογικό να προκαλεί οργή και αποτροπιασμό για τους φυσικούς αυτουργούς.

Ομως, ακόμα μεγαλύτερη πρέπει να είναι η οργή και ο αποτροπιασμός για τους ηθικούς αυτουργούς, οι οποίοι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των νεαρών που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό (ήδη έχει γίνει μια σύλληψη και έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα τέσσερις).

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, η ΕΠΟ, οι ποδοσφαιροπαράγοντες, ο δημοσιογραφικός εσμός, που συνεχώς αβαντάρουν τους τρεις-τέσσερις μεγαλοκαπιταλιστές ιδιοκτήτες των ΠΑΕ και ανέχονται την ύπαρξη των ιδιωτικών στρατών και των οπαδικών συμμοριών, με αφορμή το περιστατικό στον αγώνα της Εθνικής προσπαθούν να αποποιηθούν τις ευθύνες τους και να τις φορτώσουν στους «ανεγκέφαλους» οπαδούς. 

Η ανακοίνωση που έβγαλε η ΕΠΟ για να εκφράσει τον αποτροπιασμό της για το περιστατικό καταλήγει με τη φράση: «Ο βίαιος οπαδισμός και το μίσος δεν έχουν καμία θέση στο ποδόσφαιρο.

Οι δε εκφραστές του δεν έχουν θέση στο γήπεδο, αλλά εκεί που τους αξίζει να βρεθούν όταν ολοκληρωθεί το έργο των αστυνομικών και των δικαστικών αρχών».

Αν πραγματικά εννοούσαν αυτά που γράφουν, θα έπρεπε το πρωί της επόμενης μέρας από την έκδοση της ανακοίνωσης να πάνε μόνοι τους στον Κορυδαλλό για να μπορέσουν στο δικαστήριο να ζητήσουν το ελαφρυντικό της «ειλικρινούς μεταμέλειας».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.