Λονδίνο 2012: Ολυμπιάδα λαθών προβλημάτων και ταλαιπωρίας!

Ταλαιπωρίας συνέχεια για τους επισκέπτες του Λονδίνου, μία ημέρα πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Από το πρωί σημαντικές καθυστερήσεις σημειώνονται στα δρομολόγια του τρένου εξπρές που συνδέει το αεροδρόμιο Χίθροου με την πρωτεύουσα.
Οι αρμόδιοι καλούν τους επιβάτες να αναζητήσουν άλλους τρόπους μετάβασής τους στο Λονδίνο. Όλα αυτά κατά την πιο πολυάσχολη ημέρα στο μεγαλύτερο από άποψη κίνησης αεροδρόμιο της Ευρώπης.
Συνεχή είναι την τελευταία εβδομάδα και τα προβλήματα σε γραμμές του υπογείου σιδηροδρόμου του Λονδίνου, αλλά και σε σιδηροδρομικές συνδέσεις με άλλες πόλεις.
Η πρώτη ημέρα αγωνιστικής δραστηριότητας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στιγματίστηκε από την γκάφα …Ολυμπιακών διαστάσεων των διοργανωτών να προβάλλουν τη σημαία της Νότιας Κορέας δίπλα στις φωτογραφίες των μελών της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών της Βόρειας Κορέας, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Κολομβία στη Γλασκώβη.
Η βορειοκορεατική ομάδα αποχώρησε από το γήπεδο μέχρι να διορθωθεί το λάθος, ενώ η Επιτροπή Διοργάνωσης των Αγώνων απολογήθηκε αναγνωρίζοντας ότι πρόκειται για μεγάλο ολίσθημα.
Εν τω μεταξύ, ο διεκδικητής της αμερικανικής προεδρίας Μιτ Ρόμνεϊ που επισκέπτεται τη Βρετανία αμφισβήτησε την ικανότητα του Λονδίνου να διοργανώσει με τρόπο ομαλό τους Αγώνες, ενώ  αναρωτήθηκε επίσης πόσο πρόθυμοι είναι οι Λονδρέζοι να γιορτάσουν τους Ολυμπιακούς.
Παρά τα προβλήματα πάντως η Ολυμπιακή φλόγα συνεχίζει το ταξίδι της στην πρωτεύουσα. Το σημερινό πρόγραμμα προβλέπει ότι ο φλόγα θα περάσει από ορισμένα εκ των πιο αναγνωρίσιμων σημείων της πόλης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.