Σε οφθαλμολογική επέμβαση υποβάλλεται ο Σάββας Ξηρός


Σε οφθαλμολογική επέμβαση υποβάλλεται ο Σάββας Ξηρός

0
 
0
 
 

Σε οφθαλμολογική επέμβαση, θα υποβληθεί σήμερα το μεσημέρι, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, ο κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη», Σάββας Ξηρός.
Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με άκρα μυστικότητα και με μια πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση μεταφέρθηκε χθες βράδυ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης ο Σάββας Ξηρός, ενώ το δωμάτιο της οφθαλμολογικής κλινικής, αλλά και η περιοχή, γύρω από το νοσοκομείο, φρουρούνται από αστυνομικούς.
Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά είχε κάνει δεκτό στις αρχές Ιουλίου το αίτημα του κατηγορούμενου για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη«, για προσωρινή πεντάμηνη αναστολή της κράτησής του και μεταφοράς του στο ΑΧΕΠΑ, ωστόσο αυτή καθυστερούσε εξαιτίας των επιφυλάξεων της αστυνομίας, που είχε προτείνει άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης, όπως το Ιπποκράτειο ή το Παπαγεωργίου.
Σημειώνεται ότι ο Σ. Ξηρός εκτίει ποινή πέντε φορές ισόβιας κάθειρξης και 25 χρόνια για τη συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση «17 Νοέμβρη», ενώ συνελήφθη βαριά τραυματισμένος το καλοκαίρι του 2002 στο λιμάνι του Πειραιά, μετά από έκρηξη βόμβας και από τότε αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, με την όραση, την ακοή, αλλά και στα κάτω άκρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.