Στους δρόμους βγαίνουν σήμερα οι συνταξιούχοι

Στους δρόμους βγαίνουν σήμερα οι συνταξιούχοιΜπροστά σε όσα δύσκολα βιώνουν αλλά και τον άμεσο κίνδυνο να χαθούν ανθρώπινες ζωές οι Συνεργαζομένες Συνταξιουχικές Οργανώσεις καλούν τους συνταξιούχους σήμερα σε μαζική συμμετοχή στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που οργανώνονται σε πολλές πόλεις της χώρας.
Παράλληλα καλούν τους συνταξιούχους σε οργάνωση του αγώνα στις γειτονιές μαζί με τα εργατικά σωματεία και τις λαϊκές επιτροπές αγώνα για το δικαίωμα στην υγεία και τη ζωή.
Στην Αθήνα η συγκέντρωση που οργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ και ΟΤΑ θα πραγματοποιηθεί στις 10 π.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης και θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Υγείας.
Στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 π.μ. στο ΙΚΑ (Αριστοτέλους). Στην Πάτρα, στις 10 π.μ. στην Περιφέρεια. Στη Βέροια, στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Ωρολογίου. Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη η συγκέντρωση θα γίνει στις 17 Ιούληστην Καβάλα.
Αγωνιστικές κινητοποιήσεις των συνταξιούχων της Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθούν επίσης σήμερα Πέμπτη 12 Ιούλη στις πρωτεύουσες των τεσσάρων νομών της περιοχής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.