Γιατί η Δόξα και η Ελευθερία αξίζει στους τολμηρούς

Το σχέδιο είναι η εξαφάνιση μας και η πλήρης υποταγή μας. 
Όλα τα προηγούμενα είναι τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι εχθροί μας. Και  αν θέλουμε να σωθεί αυτή η χώρα πρέπει να αχρηστεύσουμε τα εργαλεία αυτά. 
Η διαφθορά , η διάσπαση της κοινωνικής συνοχής, η ηθική καταβαράθρωση των αξιών, οι  δοτοί πολιτικοί, οι λαθρομετανάστες, ο φόβος, η κατάλυση του κράτους, η καταστροφή της παιδείας, η επικράτηση του «τάχα» λογικού σε σχέση με την αξία της ζωής,  η οικονομική εξαθλίωση, οι παράλογοι φόροι,  η απόγνωση που οδηγεί σε αυτοκτονίες είναι τα εργαλεία και οι συνέπειες ενός φονικού σχεδίου που μόνο όσοι είναι τυφλοί , ηλίθιοι και ανεγκέφαλοι δεν μπορούν πλέον να το δουν.
Και οι τυφλοί οι ηλίθιοι και οι ανεγκέφαλοι ποτέ δεν πρόκειται να σώσουν την Ελλάδα… Αυτοί είναι ο μοχλός της απόλυτης διάβρωσης του Έθνους μας. Αυτοί  είναι οι σιωπηροί συνένοχοι του σχεδίου. Αυτοί που πάντα θα βρίσκουν μια άθλια δικαιολογία για να «μην κάνουν την επανάσταση ούτε οι λίγοι»…
Η αντίσταση στο σχέδιο εξόντωσης μας δεν πρόκειται να γίνει στις παραλίες το καλοκαίρι. Όμως το καλοκαίρι θα τελειώσει και τα προβλήματα θα μας περιμένουν.
Από τα κόμματα και τα κομματόσκυλα μην περιμένετε τίποτα. Μέρος του συστήματος είναι και ο τελευταίος. Η αντίσταση δεν πρόκειται να γίνει από τους βολεμένους. Ούτε από τους χέστες.
Η αντίσταση στο σχέδιο τους θα γίνει από λίγους, από «τρελούς» και  θαρραλέους. Που αγαπάνε την Ελλάδα περισσότερο από κάθε κομματική ταμπέλα. Που η αξιοπρέπεια τους έχει πραγματική αξία… Και ο Θεός θα είναι μαζί τους. Γιατί ο Θεός αγαπά τον θαρραλέο και όποιον σέβεται την ελευθερία που με αυτή τον ευλόγησε…
Κι αν  δεν ανήκεις σε αυτούς τους λίγους… απλά παραμέρισε…
Και  μην τολμήσεις ποτέ να αποκομίσεις την παραμικρή δόξα από αυτή που δεν θα σου ανήκει.
Γιατί η Δόξα και η Ελευθερία αξίζει στους τολμηρούς… και η ντροπή  και η σκλαβιά στους δειλούς.
Και όταν έρθει η ώρα της νίκης κανείς δεν θα μοιραστεί  μαζί σου το παραμικρό από αυτά που δεν αξίζεις…
Και σε όλη την μίζερη και γαμημένη ρουτίνα της ψεύτικης  ζωούλας σου…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.