ΟΙ Γερμανοί γνώριζαν ότι τις σφαγές στην Συρία της διαπράττει η Αλ Κάιντα αλλά το κρατούσαν κρυφό “για λόγους εθνικού συμφέροντος”

Ντοκουμέντα απίστευτης θηριωδίας κρατούν στα χέρια τους οι Γερμανικές μυστικές υπηρεσίες, που αποδεικνύουν ότι η Αλ Κάιντα έχει εξαπλωθεί από την μία άκρη της Συρίας στην άλλη παριστάνοντας τον “Συριακό λαό”!

Δεν εκπλήσσει αυτό το γεγονός αφού την ίδια ακριβώς μεθοδολογία υπέθαλψαν οι Γερμανοί και στην Γιουγκοσλαβία ώστε να “ξεφορτωθούν” τους Σέρβους της Βοσνίας και του Κοσσυφοπεδίου με το βρώμικο ισλαμιστικό μαχαίρι.

Τα στοιχεία ήλθαν στο φως μετά από ερώτηση στην Γερμανική βουλή αλλά ουδείς τα ανέδειξε! Καταλαβαίνετε τώρα οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜ”Ε” που μιλούν για “θηριωδίες του Άσαντ” τι ακριβώς εξυπηρετούν και πως θα συμπεριφερθούν όταν θα πέσει ο Άσαντ και η φωτιά θα εξαπλωθεί στον επόμενο στόχο. Μαντέψτε ποιόν

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.