Χρησιμοποίησε την Ολυμπιακή φλόγα για να ανάψει το τσιγάρο του

Θλιβερό: Χρησιμοποίησε την Ολυμπιακή φλόγα για να ανάψει το τσιγάρο τουΜόνο θλίψη προκαλεί η εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν Σκωτσέζο να ανάβει το τσιγάρο του με την Ολυμπιακή φλόγα. Τελικά απ’ότι φαίνεται δεν έχουν συνειδητοποιήσει την ιστορία και το πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων.
Πέρασε τόσες χώρες, τόπους, θάλασσες και βουνά για να περάσει από την Σκωτία και να την χρησιμοποιήσει ένας Σκωτζέζος με σκοπό να καπνίσει.
Και μόνο η εικόνα εξοργίζει καθώς για ένα tweet της δικής μας αθλήτριας Παπαχρήστου υπήρξαν παγκόσμιες αντιδράσεις και «επιθέσεις» ενώ για μία πράξη που έκανε τον γύρο του κόσμου δεν έχει υπάρξει η παραμικρή αντίδραση ή δήλωση που να αποδοκιμάζει το γεγονός.
Ήταν τέτοια η ανάγκη του και η συγκίνησή του για τσιγάρο που μόλις η φλόγα πέρασε από το Εδιμβούργο ο Calum MacDonald δεν έχασε χρόνο και πλησίασε ώστε να ανάψει το τσιγάρο.
Το φοβερό στην υπόθεση, είναι ότι ο  λαμπαδηδρόμος σταμάτησε για ένα δευτερόλεπτο για να ανάψει ο άνδρας το τσιγάρο του.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.