«Η κυβέρνηση κάνει ένα άθλιο παζάρι»

«Η κυβέρνηση κάνει ένα άθλιο παζάρι»Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ασκεί η γ.γ. του ΚΚΕ με αφορμή τις συζητήσεις για τα νέα μέτρα ύψους 11,5 δισ. ευρώ.
Η Αλέκα Παπαρήγα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κάνει «ένα άθλιο παζάρι» για λόγους εντυπώσεων.
«Όσον αφορά τα νέα μέτρα η ουσία είναι η εξής: Η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή, για λόγους περισσότερο εντυπώσεων και για να φανεί ότι είναι συνεπής με το προγραμματικό πλαίσιο των τριών κομμάτων, κάνει ένα άθλιο παζάρι ότι τάχα προσπαθεί να μοιράσει τα βαρύτατα αντιλαϊκά ταξικά μέτρα αντί για ένα χρόνο στα 2 και στα 3» ανέφερε η γ.γ. του ΚΚΕ.
«Είναι άθλιο αυτό το παζάρι, κυρίως για εντυπώσεις, δεν αντέχει ο λαός ούτε ένα μέτρο επιπλέον. Αυτό που ο λαός είμαστε βέβαιοι ότι ζητάει είναι να παρθούν πίσω και τα μέτρα που έχουν ληφθεί τα τελευταία χρόνια» είπε η Αλέκα Παπαρήγα και πρόσθεσε: «δεν πρέπει να παραπλανηθεί ο ελληνικός λαός από το παιχνίδι του εντυπωσιασμού ότι τάχα η κυβέρνηση διαπραγματεύεται. Αυτοί που περνάν τελικά τη γραμμή τους είναι ο πιο σκληρός πυρήνας των καπιταλιστών και των μονοπωλίων»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.