Σκοτώθηκε 42χρονος εργαζόμενος στη ΛΑΡΚΟ πατέρας τριών παιδιών

Τη ζωή του εν ώρα εργασίας έχασε ένας 42χρονος εργαζόμενος στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα Φθιώτιδας. Σύμφωνα με το lamiareport.gr το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 10.40 το πρωί. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος εργαζόμενος και πατέρας τριών παιδιών, έχασε την ισορροπία του από άγνωστη αιτία και έπεσε στο κενό από ύψος τουλάχιστον 20 μέτρων. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Αταλάντης. Ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν, εξέδωσε το ΚΚΕ Φθιώτιδας.


H ανακοίνωση του ΚΚΕ Φθιώτιδας
«Ένα ακόμα θανατηφόρο έγκλημα στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα , ο εργαζόμενος Κούτσικος Γιώργος 40 χρονών πατέρας 3 παιδιών, προστέθηκε στα δεκάδες εργατικά ‘ατυχήματα’.

Κι αυτό αποτέλεσμα συνδυασμού παραγόντων: εργολαβίες , εντατικοποίηση της δουλειάς, απαξίωση της επιχείρησης με σκοπό την παράδοση της στο κεφάλαιο, λειψά μέτρα ασφαλείας και πρόχειρες επισκευές οδηγούν τους εργάτες είτε στο θάνατο είτε στην αναπηρία.

Είναι καιρός η εργατική τάξη , ο λαός να υπερασπιστούν τη ζωή τους, να μην θεωρούνται αναλώσιμοι. Να πάψουν να θυσιάζονται για την αστική τάξη και το κοινωνικοπολιτικό της σύστημα.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ να απαιτήσουν από την κυβέρνηση άμεσα μέτρα ασφαλείας παντού για να μην θρηνήσει η εργατική τάξη και άλλα θύματα στο βωμό της κερδοφορίας».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.