Με πραγματικό όπλα εκπαιδευόταν οι χρυσαυγίτες - Ρήγμα στην συνοχή των κατηγορουμένων βουλευτών (Βίντεο)

Το πρώτο ουσιαστικό ρήγμα στην συνοχή των κατηγορουμένων βουλευτών της Χ. Αυγής για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση ήρθε με την θέση που εξέφρασε –μέσω του δικηγόρου του -ο βουλευτής Στάθης Μπούκουρας. Το βίντεο που παραθέτουμε είναι αρκετά αναλυτικό.

Αυτό που είναι εντυπωσιακό –αν αληθεύει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ- είναι ότι τα πρωτοκλασάτα στελέχη της ναζιστικής συμμορίας κρατούσαν στα σπίτια τους βιντεοσκοπημένο υλικό που έδειχνε την εκπαίδευση που έκαναν στους χρυσαυγίτες με πραγματικά όπλα (!!!) και μάλιστα στα βίντεο απεικονίζεται και ένας τουλάχιστον βουλευτής.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ το υλικό που έχουν συγκεντρώσει οι ανακρίτριες σε βάρος των βουλευτών της Χ.Α. Παναγιώτη Ηλιόπουλο, Γιώργο Γερμενή και Στάθη Μπούλουρα είναι τόσο μεγάλο ώστε κάλεσαν τους τρεις βουλευτές θα απολογηθούν στις 11 Ιανουαρίου και όχι αύριο Σάββατο.

Παράλληλα απερρίφθη και η αίτηση που είχε καταθέσει για αποφυλάκιση ο Χ. Παππάς με το σκεπτικό ότι αυτός είναι υπεύθυνος για την δραστηριότητα της εγκληματικής οργάνωσης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.