«Αναβιώνει το “συνδικαλιστικό” της Ασφάλειας»

Πηγή: "Εφημερίδα των Συντακτών"

«Δεν τρομοκρατούμαστε», απάντησαν οι εργαζόμενοι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ στις εισαγγελικές κλήσεις για κατάδοση ονομάτων και δηλώσεων συναδέλφων τους. «Αναβιώνει το “συνδικαλιστικό” της Ασφάλειας» καταγγέλλουν νομικοί.

Ακαρπη αποδείχθηκε η απόπειρα τρομοκράτησης των διοικητικών του ΕΚΠΑ, που κλήθηκαν χθες στη ΓΑΔΑ να καταθέσουν ονόματα και δηλώσεις συναδέλφων τους κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας για επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Σε μια πρωτοφανή αστυνομική παρέμβαση σε συνδικαλιστική δραστηριότητα, το 2ο Τμήμα Προστασίας του Πολιτεύματος της Κρατικής Ασφάλειας ζήτησε από το προεδρείο του Συλλόγου Διοικητικών του ΕΚΠΑ να αποστείλει τα πρακτικά της γενικής συνέλευσης της 2/12 και τα ονόματα της απεργιακής επιτροπής.

Αντίστοιχα, χθες το πρωί, κλήθηκαν στη ΓΑΔΑ τα μέλη του προεδρείου της Γ.Σ. να μεταφέρουν ονόματα και στοιχεία για όσα διαδραματίστηκαν στη συνέλευση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.