Άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης σε όλες τις αξιώσεις της τρόικας


"Η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται, παίζει θέατρο. Στην αρχή πρόκειται για φαρσοκωμωδία και ύστερα καταλήγει σε τραγωδία"
Ο Δημήτρης Στρατούλης μιλά στο Κόκκινο για την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και τη μείωση των εργοδοτικών εισφορών που απαιτεί η Τρόικα.
Ελλάδα Για πρώτη φορά φόρο θα πληρώσουν και οι ιδιοκτήτες χωραφιών και βοσκοτόπων.

Άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης  σε όλες τις αξιώσεις της τρόικας μετά τους λεονταρισμούς, καθώς κλείνουν οι εκκρεμότητες  για τον φόρο ακινήτων, τους πλειστηριασμούς, τα μυστικά Συστήματα και τις ομαδικές απολύσεις.

Στη Βουλή κατατέθηκε χθες το νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων. Στην «τσιμπίδα» του νέου φόρου ιδιοκτήτες ακινήτων αντικειμενικής αξίας άνω των 300 χιλιάδων ευρώ.

Για πρώτη φορά φόρο θα πληρώσουν και οι ιδιοκτήτες χωραφιών και βοσκοτόπων. Προβλέπονται επίσης αλλαγές σε φόρους, πρόστιμα, ελέγχους και αποδείξεις. Ο Φόρος θα καταβάλλεται σε  τρείς μηνιαίες δόσεις , αντί των ισάριθμων διμηνιαίων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.