Μ-Λ ΚΚΕ: Σχετικά με τη ρύθμιση χρεών σε Εφορίες και Ταμεία



           Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ξεκίνησε την εφαρμογή των νέων ρυθμίσεων, σχετικά με τα χρέη που φόρτωσαν στο λαό μας οι Σαμαρο-Βενιζέλοι, διαμηνύοντας μάλιστα ότι είναι ...εθνικό καθήκον και υποχρέωση η πληρωμή των χαρατσιών που η ίδια προεκλογικά θα καταργούσε! Βλέπετε το κράτος δεν μπορεί να μην έχει συνέχεια...
           Για να χρυσώσει το χάπι μάλιστα η υπουργός Ν. Βαλαβάνη είπε ότι  σε δεύτερο χρόνο, με άλλο νομοσχέδιο, θα δημιουργηθούν ειδικές περιφερειακές επιτροπές που θα εξετάσουν τα ληξιπρόθεσμα χρέη των φτωχών, ενώ “Δεν θα υπάρξει έλεος για όσους μεγάλους οφειλέτες μπορούν να μπουν στη ρύθμιση και δεν θα το κάνουν”, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια του λαού ότι τάχα θα φορολογήσει το μεγάλο κεφάλαιο!
Στην πράξη, αν κάποιον συμφέρει η νέα ρύθμιση είναι οι μεγαλοοφειλέτες, γιατί αυτοί μόνο μπορούν να ξοφλήσουν εφάπαξ (και χαριστικά) τα χρέη τους! Οι χιλιάδες εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι και μικροεπαγγελματίες αδυνατούν, έτσι κι αλλιώς, στη συντριπτική τους πλειοψηφία να πληρώσουν ώστε να “απολαύσουν” τις εκπτώσεις που διατυμπανίζουν τα παπαγαλάκια της νέας συγκυβέρνησης. Αυτοί θα περιμένουν τις νέες κατασχέσεις που αργά ή γρήγορα θα κινηθούν εναντίον τους. Να μην τους αφήσουμε!

Μ-Λ ΚΚΕ
Γραφείο Τύπου
13/4/2015

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.