Tο χάλι


kapa-researchΣύμφωνα με την έρευνα της Κάπα Research, το 74,2% των Ελλήνων πιστεύουν στον Θεό αλλά ο Θεός μάλλον δεν πιστεύει σε αυτούς, οπότε έτσι εξηγείται το χάλι της χώρας.
Το 62,5% των Ελλήνων πιστεύει στο μάτι, το 41,4% πιστεύει στα θαύματα, το 37,8% στην ύπαρξη εξωγήινων και το 31,8% στην Δευτέρα Παρουσία αλλά κάποιοι αναρωτιούνται ακόμα γιατί χρεοκόπησε μια τόσο προοδευτική χώρα και ένας τόσο φωτισμένος λαός.
Βέβαια, οι Έλληνες ψήφιζαν για σχεδόν σαράντα χρόνια γύρω στο 80% Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, οπότε πώς να μην πιστεύουν πως υπάρχουν εξωγήινοι;
Σε γενικές γραμμές, οι περισσότεροι Έλληνες πιστεύουν σε ό,τι δεν μπορούν να δουν και δεν πιστεύουν σε ό,τι βλέπουν· νομίζουν ότι είναι αντικατοπτρισμός ή ότι έχουν πάθει καταρράκτη.
Στην ύπαρξη του Σατανά πιστεύει το 38,0% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 52,8% των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας αλλά δεν θα πρέπει να τους παρεξηγήσουμε όλους αυτούς, αφού τους είναι πιο βολικό να πιστεύουν στο Σατανά, το μάτιασμα και τους εξωγήινους, παρά να παραδεχτούν τη μαλακία που τους δέρνει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.