Η Ευρώπη ξέρει να παράγει συμφωνίες στον κατάλληλο χρόνο

Στημένες οι ασάφειες για να «φάνε» τα λεφτά
Ήταν μία απίστευτα καλά εκτελεσμένη στρατηγική με πρωτεργάτες την ελληνική κυβέρνηση και τους Δανειστές.
Ο κύριος Βαρουφάκης από την αρχή της θητείας του δρα αποδεδειγμένα και με τις τελευταίες του δηλώσεις ως υπάλληλος της Ε.Ε και όχι ως Έλληνας υπουργός.
Οι σκηνοθετημένες ασάφειες, που ο ίδιος της χαρακτήριζε ως δικιά του στρατηγική για να αγοράσει χρόνο, δεν ήταν τίποτε περισσότερο από εντολή των Δανειστών να γίνει αρπαγή και των τελευταίων αποθεματικών των Ταμείων της χώρας βάζοντάς τα σε ένα κοινό λογαριασμό, που την διαχερίσησή του θα την έχει αποκλειστικά η Τράπεζα της Ελλάδος.
Η ελληνική κυβέρνηση θα μετατρέψει σε τραπεζικά ρέπος το πραγματικό χρήμα που έχουν δώσει οι Έλληνες προς τα Ταμεία που άδειασαν με μία υπογραφή πραξικοπηματική.
Τώρα πλέον που δεν υπάρχουν ούτε οι ασφαλιστικές δικλείδες ρευστού μέσω των αποθεματικών Νοσοκομείων, Δήμων, Ασφαλιστικών Ταμείων, ΟΑΕΔ κ.ο.κ με εντολή της Ευρώπης, που εξετέλεσε φασιστικά η ελληνική κυβέρνηση, ο «κατάλληλος χρόνος» φθάνει.
Η ελληνική κυβέρνηση με σημαία το ψέμα και χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας παραδίδει την Ελλάδα στην πλήρη εξάρτησή της από Ε.Ε μέσω των τραπεζών για το όραμα των ευρωπαϊστών τύπου Βαρουφάκη για μια Ευρωπαϊκή Ομοσπονδιακή Ένωση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.