Επιμένουμε στο δρόμο της αντιφασιστικής-αντιιμπεριαλιστικής πάλης :

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ!
• ΚΑΤΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
• ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ, ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ!
• ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ,
ΓΙΑ Ν’ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΟΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική Ομαδα του Αμβρυσσέα Διστόμου δίπλα στην ΠΑΕ Λεβαδειακός

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική  Ομαδα του Αμβρυσσέα Διστόμου στάθηκε χθες δίπλα στην ΠΑΕ Λεβαδειακός, στο κρίσιμο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, που δυστυχώς έληξε ισόπαλο 1-1.
Παίκτες ,διοίκηση και τεχνική ηγεσία - αλλά και πολλοί φίλαθλοι από την Μαρτυρική κωμόπολη, ήταν στην εξέδρα του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειας για να συμπαρασταθούν στην ομάδα της Βοιωτίας που δίνει τον αγώνα της για την παραμονή στην Α Εθνική Κατηγορία.
Μάλιστα η αποστολή του Αμβρυσσέα στο πλευρό του Λεβαδειακού έγινε μετά από απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου και δείχνει την ανώτερη ποιοτική μορφή που παίρνει το βοιωτικό ποδόσφαιρο! Στην απόφαση του Δ.Σ, που αναρτήθηκε και στο σάιτ της Ομάδας,  αναφέρεται: << Στο πλευρό του Λεβαδειακού θα βρεθεί ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ 
Για τη κρίσιμη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Βοιωτίας να παραμείνει στην μεγαλύτερη κατηγορία σε ένα κομβικό παιχνίδι. Καλή επιτυχία ! Το Δ.Σ. >>.
H όλη κίνηση ποδοσφαιρικής αλληλεγγύης  προς την μεγάλη ομάδα του Νομού  και ανάδειξη του ''ευ αγωνιζεσθαι'', δείχνει ότι ο Αμβρυσσέας δεν είναι τυχαία πρωτοπόρος αγωνιστικά στην Α κατηγορία Βοιωτίας, αλλά και σε άλλους τομείς! 
Στην φωτο ένα μέρος της αποστολής του Αμβρυσσεα στην εξέδρα παρακολουθεί με αγωνία τον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: