Τι ‘χες Γιάννη, τι ‘χα πάντα - ΣΥΡΙΖΑ

 


Τι είπε ο τυπάς από την Αμερική; «Περάσαμε από δύο διασπάσεις, από μια πορεία μεγάλης μεταβλητότητας […] καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά από το 23% στο 13%»! Είναι τόσο ανάλγητος που δε σκέφτηκε καν ότι στο απαράτ του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν και άνθρωποι σε ηλικία εμφράγματος…

Συνέχισε απτόητος, αυτοδοξαζόμενος: «Και αυτό είναι το πρώτο βήμα. Είναι το πρώτο βήμα για ένα κόμμα που εξελίσσεται και αλλάζει εν κινήσει, για έναν νέο άνθρωπο, άγνωστο σε αυτή τη χώρα, που ήρθε εδώ, στέκεται μπροστά σας με την καθαρότητά του, για να μπορέσει να φέρει πρόοδο και αλλαγή και αξιοκρατία στην πατρίδα μας».

Μετά έδωσε… ερμηνεία στο εκλογικό αποτέλεσμα: «Δεν έχω τύψεις για τίποτα. Ο ελληνικός λαός μου έχει δώσει ξεκάθαρα τον χρόνο να χτίσω κυβερνητική εναλλακτική πρόταση. Ξέρω και συνειδητοποιώ απόλυτα τη σημασία αυτής της ευθύνης, και ακριβώς αυτό θα κάνω, όπως τo είχαμε πει και προεκλογικά. Συνεχίζουμε, εκσυγχρονιζόμαστε, θα στήσουμε κοιτίδες γνώσης και προσφοράς και θα εμπνεύσουμε τον κόσμο. Και αυτό το κίνημα, το οποίο παρά τις αντίξοες συνθήκες άντεξε, μόνο πάνω έχει να πάει από εδώ και πέρα»!

Στο τέλος τούς μίλησε όπως μιλάει η δασκάλα στα παιδάκια της Α’ και της Β’ δημοτικού, μετά το τέλος της αποχαιρετιστήριας γιορτής της σχολικής χρονιάς: «Και είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για όλους και όλες σας […] Εχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το ταξίδι που έχουμε μόλις αρχίσει»! Κι αφού τους χάιδεψε νοερά τα κεφαλάκια με τα… ατίθασσα μαλλάκια, μπήκε στο άμαξι και έφυγε από την Κουμουνδούρου, για να πάει να βρει τον Τάιλερ ο οποίος γκρίνιαζε επειδή είχε αναγκαστεί να βγάλει μόνος του τη Φρόξι για κατούρημα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είμαι εγώ, ο ναυαρχούκος, η Θοδώρα και ο Πέτρος ο Παππάς. Οποιανού και οποιανής δεν του αρέσει, τον πούλο! Αυτό ήταν το μήνυμα. Kαι κάθονταν ο Ζαχαριάδης και κάτι άλλοι συριζαίοι στα τηλεοπτικά πάνελ και χτυπιόνταν για την ανάγκη της συνεργασίας των κεντροαριστερών δυνάμεων. Να το κάνουν, αλλά εκτός ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί ο άλλος πήρε την αρχηγία και δεν έχει σκοπό να την αφήσει ή να τη μοιραστεί. Ετσι λέει. Το τι θα γίνει θα το δούμε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.

Σχόλιο