Η κυβέρνηση στοχοποιεί Αριστερά και λαϊκό κίνημα.


Πηγή: "Πριν"

Μέτωπο για τις δημοκρατικές ελευθερίες

Απαγορεύεται στο λαό να μελαγχολεί για την ανεργία και τη φτώχεια. Απαγορεύεται να αγωνίζεται για το μισθό, το περιβάλλον, την παιδεία και την υγεία του. Επιτρέπεται μόνο να χαίρεται από το σαξές στόρι του Στουρνάρα. Όποιος παραβιάζει αυτά τα τρία διατάγματα που ανακήρυξε ο Σαμαράς με την ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, αναλαμβάνει δράση εναντίον του η ΕΥΠ. Παρακολουθείται, συλλαμβάνεται, παραδίδεται στην ΕΛΑΣ και καταδικάζεται από έκτακτα τηλεδικεία για «σύσταση εγκληματικής συμμορίας», «υποκίνηση σε βία», πιθανόν και για «κατασκοπία» και «εσχάτη προδοσία», με τους νέους νόμους Δένδια.

Η κατεύθυνση αυτή επιβεβαιώνεται από τα δημοσιεύματα για σχεδιαζόμενες προβοκάτσιες κατά της Αριστεράς και του λαϊκού κινήματος, από τους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς της ΕΥΠ. Έτσι, αφού ο δίκαιος μαζικός αγώνας των κατοίκων στις Σκουριές διώκεται ως «έγκλημα», στη συνέχεια θα κατηγορούνται αγωνιστές του ΣΥΡΙΖΑ ως «ηθικοί αυτουργοί»!

Μακιαβελικό και το σχέδιο στοχοποίησης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Μηχανισμοί της ΓΑΔΑ και της Ασφάλειας, μαζί με πολιτικούς τύπου Πάγκαλου, επιχειρούν να την «συνδέσουν» με το πραγματικό έγκλημα στη Μαρφίν, που αντικειμενικά είχε το χαρακτήρα προβοκάτσιας κατά του εργατικού λαϊκού κινήματος, όταν είναι σε όλους γνωστό ότι τέτοιες εγκληματικές πρακτικές δεν έχουν καμία σχέση με την ιδεολογία και την πολιτική της. Παράλληλα, στο στόχαστρο έχει τεθεί έμμεσα και το ΚΚΕ, επειδή στο πρόγραμμά του μιλάει για έξοδο από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Σε επαγρύπνηση και περιφρούρηση του μαζικού κινήματος και της Αριστεράς από τις προβοκάτσιες καλεί το ΝΑΡ. Επισημαίνει ότι αυτή η κατεύθυνση δεν πρέπει να οδηγήσει σε αναδίπλωση και ενσωμάτωση των αγώνων, ούτε σε δηλώσεις νομιμοφροσύνης και σε φοβική στάση της Αριστεράς απέναντι στις ανατρεπτικές τάσεις του μαζικού κινήματος.

Καλεί την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τις δυνάμεις της μετωπικής συμπόρευσης για την ανατροπή να πρωτοστατήσουν στην κοινή δράση με ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ στο μαζικό κίνημα για την ήττα των κυβερνητικών σχεδίων και του κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού. «Κίνδυνος για τις λαϊκές ελευθερίες από το δόγμα των δύο άκρων», εκτιμά και η Κίνηση για τις Ελευθερίες και τα Δημοκρατικά Δικαιώματα της Εποχής μας – ΚΕΔΔΕ, η οποία, μαζί με άλλες κινήσεις, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για μία μεγάλη δημοκρατική, αντιφασιστική, αντικυβερνητική διαδήλωση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.