Προφυλακιστέος κρίθηκε ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την πολύωρη απολογία του στα δικαστήρια της Ευελπίδων.
Ο «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής που κατηγορείται για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή επί περίπου επτά ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απόφαση για την προφυλάκισή του έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι δεν εμφανίστηκε εγκαίρως ενώπιον των διωκτικών αρχών.
Είναι ο τρίτος βουλευτής της Χρυσής Αυγής που αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή, μετά τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και τον Γιάννη Λαγό, που θα εγκλειστούν στις φυλακές του Κορυδαλλού.
Προσερχόμενος στα δικαστήρια, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, ο Χρήστος Παππάς φώναξε προς τους δημοσιογράφους ότι «η Χρυσή Αυγή θα κατέβει στις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν».
Έξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί από το πρωί οπαδοί του κόμματος, καθώς και βουλευτές, ανάμεσά τους ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.