700 επαγγελματικά στελέχη διαθέτει η Χ.Α τα οποία μισθοδοτεί με 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο!!!


Μέχρι τώρα είχαμε ακούσει μεταμελημένο χρυσαυγίτη, σε τηλεοπτική του συνέντευξη να μας λέει ότι στο λεκανοπέδιο Αττικής η χρυσή αυγή μισθοδοτεί από τα ταμεία της 400 άτομα. Σήμερα από το ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης μαθαίνουμε ότι σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν 700 άτομα που σιτίζονται από την ναζιστική συμμορία, η οποία καταβάλει για τους μισθούς των στελεχών της έξη εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο!!!

Είναι ένα τεράστιο ποσό και με δεδομένο ότι μέχρι τώρα η κρατική επιχορήγηση είναι μόνο 873.000 ευρώ –εκ των οποίων έχουν ξοδευτεί μόνο τα μισά απ’ ότι είπε ο Μιχαλολιάκος στην απολογία του- παραμένει ένα τεράστιο ερώτημα για το ποιοι είναι οι χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής, η οποία φαίνεται να διαθέτει μια εντυπωσιακή οικονομική άνεση.

Διαπραγματευόταν με καναλάρχη την απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας, πληρώνει τα λειτουργικά έξοδα των 70 γραφείων που διαθέτει σε όλη την Ελλάδα και εκτός αυτού η χρυσή αυγή βοηθούσε οικονομικά της οικογένειες μελών της που είχαν, «λόγω της δράσης τους μπλεξίματα με την δικαιοσύνη» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ που αναφέραμε.

Δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν κάποια στιγμή μάθουμε ότι την ναζιστική συμμορία την χρηματοδοτούσαν δεσποτάδες, βιομήχανοι τραπεζίτες και εφοπλιστές. Αυτό που θα είναι εντυπωσιακό είναι αν ισχύει η πληροφορία που δημοσίευσε βδομαδιάτικο έντυπο σύμφωνα με την οποία «ξένη πρεσβεία στην Αθήνα χρηματοδοτεί την Χ.Α».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.