Τρόμος και πανικός σε πρώην και νυν μέλη της ναζιστικής συμμορίας


Γενικευμένος πανικός επικρατεί στα μέλη της ναζιστικής συμμορίας. Πριν μερικές μέρες το «Εθνος» έγραφε για τα γραφεία της Χ.Α που βάζουν λουκέτο σε όλη την Ελλάδα, σήμερα η «Καθημερινή», αναφέρει για την μαζική προσέλευση νυν και πρώην χρυσαυγιτών σε πλαστικούς γιατρούς για να αφαιρέσουν τα τατουάζ με ναζιστικά σύμβολα που έχουν (πολλοί από ντροπή, κάποιοι από φόβο γράφει χαρακτηριστικά), ενώ το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Αντέννα κάνει λόγο ότι «καταφτάνουν δεκάδες αιτήματα στους ανακριτές από νυν και πρώην μέλη της Χ.Α τα οποία επιθυμούν να καταθέσουν υπό το καθεστώς προστασίας μαρτύρων».

Σε ένα βαθμό η εγκληματική δραστηριότητα της ναζιστικής συμμορίας έφυγε απ’ το απυρόβλητο, οι ηγέτες της εμφανίστηκαν σαν φοβισμένα ανθρωπάκια, αποκηρύσσοντας την ιδεολογία τους όταν βρέθηκαν στα κάγκελα, γ’ αυτό πια «ανοίγουν στόματα».
Χαρακτηριστικό το δημοσίευμα σήμερα καθημερινής εφημερίδας: «Σε εκβιασμούς επιχειρηματιών, περιστατικά εκφοβισμού στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και βομβιστικές επιθέσεις εναντίον μελών της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς εμπλέκουν τον «πυρήνα» της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο και συγκεκριμένα τον βουλευτή Στάθη Μπούκουρα κάτοικοι και φορείς της πόλης».

Παράλληλα χτες οι ανακριτές επικαλούμενοι το άρθρο 134 του Π.Κ. περί κατάλυσης του πολιτεύματος ζήτησαν απ’ την βουλή την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου, Γιώργου Γερμενή και Στάθη Μπούκουρα.

Το πρωί σήμερα παραδόθηκε ένας 36χρονος χρυσαυγίτης που καταζητούταν, ενώ για άμεση συνεργία στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα συνελήφθει  ο Χρυσαυγίτης Ιωάννης Καζαντζόγλου, του οποίου το κινητό τηλέφωνο και η ταυτότητα είχαν βρεθεί στο αυτοκίνητο του φονιά Ρουπακιώτη.

Ζητούμενο είναι ακόμα που βρίσκεται ο βαρύς οπλισμός της ναζιστικής συμμορίας, όπως και το ποιοι ήταν οι χρηματοδότες της.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.