ΑΠΑΝΤΗΣΗ ''ΚΑΦΕΝΑΙ''-''ΜΥΡΣΙΝΗΣ''

2η απάντηση του πρώην καφενείου "ΚΑΦΕΝΑΙ"και νυν καταστήματος μαζικής εστίασης "ΜΥΡΣΙΝΗ", στις συνεχιζόμενες συκοφαντικές και ανυπόστατες, επιθέσεις των τριών πρώην εργαζομένων του ‘’ΚΑΦΕΝΑΙ’’.

Το “ΚΑΦΕΝΑΙ’’ δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ!
Οι απολύσεις των τριών υπαλλήλων έγιναν με κάθε νομιμότητα!
Η αναγκαστική συγχώνευση των δύο μαγαζιών οδήγησε αναπόφευκτα σε περιορισμένο αριθμό απολύσεων, μιας και ήταν εντελώς αδύνατο, δυστυχώς, να απορροφηθεί το σύνολο των εργαζομένων.
Η ελληνική δικαιοσύνη απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της ιδιοκτήτριας και της επέβαλε συντηρητική κατάσχεση, μόνο εάν και όταν αποδειχτεί ότι υπάρχει οφειλή, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης, όπως παγίως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις.
Έδωσε άλλωστε το δικαίωμα στην ιδιοκτήτρια, να χρησιμοποιήσει το κατάστημα της όπως αυτή επιθυμεί, σε αντίθεση με όσα υποστηρίζουν οι τρεις πρώην εργαζόμενοι.
Οι δεκαπέντε εργαζόμενοι της νέας δραστηριότητας που αποκαλούνται "συμμορία"από τους "τρεις", έχουν προσφύγει με ψήφισμα τους στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης διεκδικώντας το δικαίωμα τους να εργάζονται χωρίς συκοφαντικές επιθέσεις και απειλές από μια ομάδα το πολύ οκτώ ατόμων, που με πρόσχημα την εργατική διεκδίκηση, διασύρουν εργοδότη και εργαζόμενους.
Οι χαρακτηρισμοί ‘’κάτεργο΄΄, ‘’συνοδοιπόρος της κυβέρνησης Σαμαρά", ‘’δουλεμπορικές συνθήκες εργασίας’’, ‘’φασίζουσες τακτικές’’ δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα και αγγίζουν τα όρια του γελοίου.
Οι συχνές, υστερικές ντουντουκοπαραστάσεις διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα με την ίδια φρασεολογία, με τους ίδιους διαμαρτυρόμενους, αποσκοπούν στην δολιοφθορά του καταστήματος και στην διαπόμπευση ιδιοκτήτριας και εργαζομένων.
Ψευδώς δε, υπογράφουν στα συκοφαντικά έντυπα τους, ως "Επιτροπή εργαζόμενων "ΚΑΦΕΝΑΙ"-"ΜΥΡΣΙΝΗΣ"αφού το θέμα αφορά μόνο τρεις πρώην εργαζόμενους του "ΚΑΦΕΝΑΙ" και κανέναν άλλον!
Πίσω από αυτές τις δράσεις είναι συγκεκριμένη πολιτική ομάδα που για να δικαιολογήσει την ύπαρξη της καταναλώνει την αγωνιστική της δράση ενάντια σε μικρομάγαζα, θέλοντας να αναγάγει μια αστική διάφορα που ήδη έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης σε μείζον πολιτικό και κοινωνικό θέμα.
Η "ΜΥΡΣΙΝΗ", εδώ και έντεκα χρόνια, πιστεύουμε οτι κοσμεί με την παρουσία της την Θεσσαλονίκη και δεν την αγγίζουν συκοφαντίες και λάσπες.
Θα απαντάμε στις ύβρεις και στις προσβολές με συνέπεια, ποιότητα και σεβασμό στον κόσμο που μας στήριξε και μας στηρίζει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.