Σημαντικές οι δημόσιες παρεμβάσεις της ΛΑ-ΑΑΣ ενόψει της συνόδου του ΝΑΤΟ

Με αφορμή την σύνοδο του ΝΑΤΟ που πραγματοποιείται το διήμερο 11-12 Ιούλη, αλλά και την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, η ΛΑ-ΑΑΣ οργάνωσε και πραγματοποίησε με επιτυχία δημόσια εκδήλωση την Τρίτη 10 Ιούλη σε κεντρική πλατεία της Αθήνας. Την εκδήλωση παρακολούθησαν αρκετές δεκάδες συναγωνιστές και φίλοι. Στην εισήγηση που διαμόρφωσε η γραμματεία της ΛΑ-ΑΑΣ καταπιάστηκε με τα επίκαιρα πολιτικά θέματα που σχετίζονται τόσο με την πρόσφατη αντιδραστική συμφωνία Ελλάδας – πΓΔΜ όσο και με αυτή στο τελευταίο Eurogroup. Τονίστηκε για μια ακόμα φορά ο υποτελής προς τον ιμπεριαλισμό, χαρακτήρας της πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Η εισήγηση της ΛΑ-ΑΑΣ ανέδειξε επίσης το βαθύ αντιλαϊκό – αντεργατικό περιεχόμενο της πρόσφατης συμφωνίας στο Eurogroup που σηματοδοτεί τη συνέχιση με αμείωτη ένταση της πολιτικής των ιμπεριαλιστών και του ντόπιου κεφαλαίου.
* * *
Σημαντική ήταν επίσης η παρουσία και το μπλοκ της ΛΑ-ΑΑΣ στη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Ιούλη ενάντια στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ. Η πορεία, στην οποία συμμετείχαν οργανώσεις και συλλογικότητες, ξεκίνησε από τα Προπύλαια και κατέληξε έξω από την αμερικανική Πρεσβεία.
Από το μπλοκ της ΛΑ-ΑΑΣ, στο οποίο έδωσαν το «παρών» αρκετές δεκάδες συναγωνιστές και φίλοι, δέσποσαν τα συνθήματα ενάντια στην πολεμοκάπηλη πολιτική των ΗΠΑ – ΕΕ – ΝΑΤΟ, για το σπάσιμο όλων των δεσμών της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και κυριαρχίας από ΝΑΤΟ – ΕΕ – ΔΝΤ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.