Πανσυνδεσμιακή ανακοίνωση: “Τα λεφτά τους, τον Άρη μας δεν θα λερώσουν”!


Πανσυνδεσμιακή ανακοίνωση δημοσιεύθηκε με την υπογραφή του Super 3, των Ιεροχολιτών και του Club 1914 μέσα από την οποία για άλλη μια φορά υπογραμμίζεται ρητά ότι τα λεφτά αυτών που έχουν στήσει πολιτικοοικονομικό ενεχυροδανειστήριο στην πόλη δεν θα λερώσουν τον Άρη!
Η ανακοίνωση αναφέρει:
Έννοιες που αφορούν την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια του ΑΡΕΙΑΝΟΥ απέναντι στα ήθη και πρακτικές που ανακάλυψαν οι νεόπλουτοι φιλοξενούμενοι είναι ευθύνη όλων μας. Έχουμε ιερή υποχρέωση απέναντι στα αδέρφια μας που έφυγαν, στον κάθε ΑΡΕΙΑΝΟ οποιουδήποτε φύλου και ηλικίας του σήμερα και των επόμενων γενεών.
Το αθλητικό πολιτικοοικονομικό ενεχυροδανειστήριο που στήθηκε τα τελευταία χρόνια στην πόλη με τις ευχές κάποιων δεν θα αγγίξει το μεγαλύτερο και ιστορικότερο σωματείο της Μακεδονίας. Δεν θα μείνουμε απλά στο όχι χωρίς να κάνουμε πράξεις για το αυτονόητο, τα λεφτά σας να τα επενδύσετε σε άλλους υποτακτικούς του σήμερα. Ειδικά αυτές τις μέρες που βγήκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια της Τετάρτης με την αεκ καλούμε όλο τον κόσμο είχε ή δεν είχε σκοπό να πάρει διαρκείας να το κάνει πράξη.
Μαζικά όλοι αυτές τις μέρες να προμηθευτούμε τα εισιτήρια διαρκείας , αυτά τα καρτελάκια θα γίνουν και φυλακτά του συλλόγου με πολλές έννοιες και για τις επόμενες γενιές.
Όλοι μαζί και ειδικά αυτές τις ήμερες και όσο το θέμα είναι σε εκκρεμότητα , να δοθεί το μήνυμα σε όλο το πανελλήνιο ότι τα λεφτά τους τον ΑΡΗ ΜΑΣ δεν θα τον λερώσουν.
ΟΛΟΙ μαζί στο Χαριλάου για τα διαρκείας με αποκορύφωμα την Τετάρτη.
Οι σύνδεσμοι του ΑΡΗ
SUPER 3
ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
CLUB 1914

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.