Σκόρπια

Αν για κάποιες "υπερβάλλουσες ενέργειες" , απέλασαν δυό Ρώσους διπλωμάτες, στην περίπτωση των υποκλοπών επί Καραμανλή, θαπρεπε να έχουν βάλει φουρνέλα ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ των ΗΠΑ και ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ στην Vodafone.

Αλληλοδουλευόμαστε για την εθνικότητα των Σκοπιανών, λέμε λέμε για τη μετανάστευση των νέων, παίζουμε το παιχνίδι των εντυπώσεων με τις συντάξεις, γίναμε φόρου υποτελείς για 100 χρόνια,  τρέχουμε σαν ζήτουλες στο ΝΑΤΟ ή στο Γιούρογκρουπ, κανονίζει ο Τσίπρας με την Μέρκελ συμφωνίες για το προσφυγικό κι όλα αυτά τα λέμε κυβέρνηση - αντιπολίτευση - Τύπο - θεσμούς , ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για μια νεοφιλελεύθερη οικονομική δικτατορία. 

 Η Ελλάδα, μια αποικία χρέους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει υποβαθμισθεί σε έναν Βαλκανικό εταίρο της Γερμανίας, σε μια ζώνη διευρυνόμενων βάσεων των ΗΠΑ και σε μια γκρίζα περιοχή υπό την Τουρκική απειλή. Και ο Τσίπρας πανηγυρίζει για την «ανάκτηση του ηγετικού ρόλου της χώρας»!
Δείτε τον πρόεδρο Juncker τύφλα στο μεθύσι στη σύνοδο των φονιάδων των λαών. Αυτοί αποφασίζουν για σενα..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Μπορεί τα έργα να μην ολοκληρώνονται στον προβλεπόμενο χρόνο, όμως υπηρεσίες και ανάδοχοι ενεργούν αστραπιαία όταν πρόκειται να δοθούν στους δεύτερους παρατάσεις.