Συνάντηση εργασίας για το Πρόγραμμα παροχής επισιτιστικής βοήθειας


evia gr
  ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Χαλκίδα, 22-09-2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση εργασίας των εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε. Εύβοιας με θέμα  την ομαλή ολοκλήρωση των διανομών των Κεντρικών Προμηθειών του Προγράμματος ΤΕΒΑ, καθώς και την ενημέρωση και το συντονισμό για την επικείμενη έναρξη της Πράξης «Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, στο Διοικητήριο της Π.Ε Εύβοιας, ύστερα από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Φάνη Σπανού.  
Βασικό αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η οργάνωση των διαδικασιών και ο συντονισμός των εταίρων, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η υλοποίηση του Προγράμματος για την παροχή επισιτιστικής βοήθειας στους δικαιούχους του ΚΕΑ - ΤΕΒΑ. Επίσης, αποφασίστηκε η ένταξη, ως νέων εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης, της Ομάδας Αλληλεγγύης Αλιβερίου και της Ένωσης Πολυτέκνων Κύμης και Περιχώρων.   
Με το πέρας της συνάντησης εργασίας, ο Φάνης Σπανός δήλωσε:
«Δυστυχώς, όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας χρειάζονται υλική, αλλά και ηθική στήριξη. Στόχος μας, μέσα από το πρόγραμμα του ΤΕΒΑ, είναι να συνδράμουμε αυτούς τους ανθρώπους, μεριμνώντας για την εξασφάλιση των στοιχειωδών αγαθών σίτισης και διαβίωσης με τρόπο διαφανή, αποτελεσματικό και κυρίως αξιοπρεπή. Να εξοφλήσουμε, αν θέλετε, ένα μικρό μέρος από το χρέος όλων μας, προς τα πιο αδύναμα μέλη της κοινωνίας που υπηρετούμε.»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.