Παιδική χαρά


  Θες επειδή ήταν ακόμα ξενυχτισμένος, καθώς είχε επισκεφτεί τη γενέτειρα, ως σύμβουλος επικοινωνίας του πρωθυπουργού αυτή τη φορά, θες γιατί έβλεπε με τα μάτια της ψυχής του την οπτασία της λατρεμένης (του) Ελένης Μενεγάκη, το βέβαιο είναι πως όταν ο Νίκος Καρανίκας άρπαξε το πληκτρολόγιο για να γράψει το πόνημά του στο αγαπημένο (του) facebook, είχε κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο και βρισκόταν τρία χρόνια πίσω (σαν την πρωταγωνίστρια του Outlander ένα πράμα).

Οπότε… εκφράστηκε αβίαστα: «Στα τσακιδια el dorado και να μην στεριώσεις πουθενά».

Αν είχε ήδη βρεθεί στο Μαξίμου, μπορούμε να φανταστούμε το κύπελλο με τον φρέντο του κυρ-Αλέκου να προσγειώνεται πάνω του. Αν βρισκόταν αλλού, μπορούμε να φανταστούμε τα «γαλλικά» από το τηλέφωνο.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι το ηρωικό ποστ κατέβηκε λίγο μετά την ανάρτησή του.

Αντίθετα, ο πονηρός Καμμένος, αυτός που έλεγε στους χαλκιδικιώτες να λιντσάρουν τον Πάχτα που είναι τσιράκι της Eldorado, δεν την πάτησε σαν τον Καρανίκα.

Εχοντας πληροφορηθεί τον σχετικό θόρυβο, φόρεσε το πιο θλιμμένο (και σοβαρό!) ύφος του και δήλωσε ότι «δεν είναι ευχάριστη η αποχώρηση της ElDorado από την Ελλάδα» και εξέφρασε την ευχή «να καθίσουν στο τραπέζι και να συνεχιστεί η επένδυση»!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.