Περί Κουφοντίνα

Οι χρυσοκάνθαροι της μπουρζουαζίας, οι πολιτικοί της μίζας και της αρπαχτής, μαζί και τα παπαγαλάκια τους στα αστικά ΜΜΕ, όσο αντιλαμβάνονται τη λαϊκή συμπάθεια για πρόσωπα σαν τον Δ. Κουφοντίνα, τόσο περισσότερο λυσσάνε, τόσο πιο επιθετικοί γίνονται..

 Την ώρα που ο Κοντονής κρυβόταν πίσω από την απόφαση του συμβουλίου της φυλακής και κυρίως τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελικής αρχής, υπενθυμίζοντας με νόημα ότι η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν κατήργησε τη φασιστική διάταξη Δένδια, με την οποία θεσπίστηκε το εισαγγελικό βέτο, ο Μητσοτάκης έλεγε στη Βουλή ότι σε περιπτώσεις «τρομοκρατών» όπως ο Κουφοντίνας δεν πρέπει να ισχύουν τα τυπικά του νόμου, αλλά πρέπει να μπαίνουν ουσιαστικές προϋποθέσεις.

Και τα παπαγαλάκια στα αστικά ΜΜΕ αναρωτιόνταν τι άλλαξε από την τελευταία φορά που ο εισαγγελέας έθεσε βέτο στην άδεια του Κουφοντίνα και το δικαστικό συμβούλιο επικύρωσε αυτό το βέτο.

Τίποτα δεν άλλαξε.

Θέτοντας έτσι το ζήτημα, έρχονται να παραδεχτούν ότι τόσα χρόνια τώρα παρανομούσαν, αρνούμενοι να δώσουν στον Δ. Κουφοντίνα την άδεια που δικαιούνταν, αν προηγουμένως δεν έκανε δήλωση μετάνοιας!

Ο Κουφοντίνας αρνήθηκε να κάνει έστω και υπαινιγμό μετάνοιας κι αυτοί αναγκάστηκαν να του δώσουν την άδεια που του στερούσαν.


Απο κοντά και ο Παπαδημούλης  υπαινισσόταν ότι η άδεια στον Δ. Κουφοντίνα είναι προβοκάτσια του δικαστικού μηχανισμού κατά της κυβέρνησης και   εξέφραζε τη συμφωνία του με τη φράση του Καραμανλή για τους χουντικούς, «όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια»!

Ολα πρέπει να τα περιμένει κανείς απ' αυτά τα εξουσιαστικά πολιτικά απόβλητα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.