Και όμως δουλεύει και έτσι... Χωρίς εξάρτηση απο Play store, Google και ...άλλα δαιμόνια

Χρησιμοποιήστε APK Downloader (APKPure, https://apkpure.com/), μια δωρεάν υπηρεσία web που μπορεί να ανακτήσει apks αρχεία των δωρεάν εφαρμογών από το κατάστημα Play. Το μόνο που χρειάζεστε είναι τη αναγνωριστική διεύθυνση (url) του επιθυμητού app που μπορείτε να αντιγράψετε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης

Διαγραφή του Λογαριασμού Google από τη συσκευή σας
    Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στη συσκευή σας.
    Βρείτε την ενότητα για τους "Λογαριασμούς".
    Πατήστε Google και, στη συνέχεια, επιλέξτε τον λογαριασμό σας.
    Επάνω δεξιά, πατήστε Περισσότερα Περισσότερακαι έπειτα Κατάργηση λογαριασμού.

Yandex Mail  a free email service offers free email with unlimited online storage (starting at 10 GB and increasing in 1 GB steps as needed).αντί gmail

DuckDuckGo :  Εξαιρετική μηχανή αναζήτησης που δεν παρακολουθεί, και ταυτόχρονα αποτελεί έναν πολύ καλό browser.

UC Browser για το Android σας δίνει μια εξαιρετική Αναζήτηση, περιήγηση, το κατέβασμα, βίντεο, παιχνιδιών, Εμπορικό και Κοινωνικής ανταλλαγή εμπειριών κατά τις πιο γρήγορες ταχύτητες!
Dolphin browser:  Είναι η εναλλακτική λύση απέναντι στους διάσημους browser στο Android, και παρέχει άφθονες δυνατότητες για την πλήρη και παραγωγική πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Blue Mail: Θεωρείται ως μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το Android.

Avast Mobile Security The app used to be paid but is now free, supported by ads.

Δες όλους τους κωδικούς WiFi που είναι αποθηκευμένοι στο κινητό σου  με μόνη προϋπόθεση να είναι ROOT η συσκευή σας. Ένα απλό .conf αρχείο θα ανοίξουμε (με μορφή text) στο οποίο θα δούμε όλα τα δίκτυα που έχουμε συνδεθεί, τους κωδικούς, ακόμη και τον τύπο ασφαλείας του δικτύου. Αυτό θα γίνει με έναν διαχειριστή αρχείων όπως, Root File Explorer, Es File Manager, ή οποιονδήποτε άλλον Explorer. Στην συνέχεια θα πάμε στη διαδρομή“/data/misc/wifi” και θα βρούμε να ανοίξουμε το αρχείο “wpa_supplicant.conf”.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανυπολόγιστη η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια

Ανεμογεννήτριες: Μικρό όφελος - μεγάλη καταστροφή λένε τώρα οι επιστήμονες.